čtvrtek 12. prosince 2019

Tipy na dárky / zábava pro děti do auta


Dneska Vám krátce představím šikovnou hračku, která rozvíjí fantazii a hlavně se, co do rozměrů a praktičnosti, hodí jako hračka na cesty - do auta, nebo klidně i do kavárny, když si to svoje kapučínko chcete vypít v klidu :-)

Je od značky Petit Collage a jmenuje se Funny faces. Jde o sadu magnetických částí obličeje v praktické kovové krabičce, která se po otevření promění ve dva prázdné obličeje a je jen na vás, jaké osobnosti dáte vzniknout. Bude to holka, nebo kluk? Veselá babička s drdůlkem, nebo smutný námořník? Možností je spousta. K dispozici máte různé oči, nosy, ústa, fousy, vlasy, pokrývky hlavy, ozdoby krku... a pak víceméně abstraktní tvary, ze kterých může být nos, oko, piha nebo náušnice. Prostě a jednoduše - fantazii se meze nekladou. Petit Collage navíc vyniká jednoduchým, lehce retro, designem a příjemnými barvami, které baví i mě :-)

Madlenka tuhle zábavu dostala ke třetím narozeninám a stala se u nás již součástí standardní výbavy na cesty. Tvořit obličeje ji moc baví, nejradši dělá princezny (a nejraději na ně narve všechny ozdoby, co jsou k dispozici, aby byly prostě nejkrásnější!). Myslím, že zábava by byla vhodná i pro menší děti, než tříleté (které ovšem nemají zálibu v konzumaci hraček, protože obsahuje malé části), ale naopak i pro mnohem větší. Cena je okolo tří stovek, což je podle mě celkem rozumná investice.


A protože je Madla typická holka a paráda ji zkrátka zajímá, pořídila jsem od stejného výrobce i obdobu ve formě magnetických panenek, na které se přilepují oblečky. Panenky mají stojánek a celá garderóba je schovaná v kartonovém kufříku. Tenhle prezent zatím odpočívá nahoře ve skříni a přijde na řadu buď o Vánocích, a nebo k jiné příležitosti po novém roce (podle toho, jak moc se na Vánoce rozšoupnu - ráda bych to totiž letos pojala spíše minimalisticky). Proto přikládám pouze prezentační fotky a video. O tom, že hra bude mít u dcery úspěch, ale nepochybuju!






Znáte Petit Collage? Máte od nich něco doma? Nebo je najdou vaše děti pod stromečkem? Doufám, že si užíváte tak krásný advent, jako letos já! :-)


1 komentář: