čtvrtek 12. prosince 2019

Tipy na dárky / zábava pro děti do auta


Dneska Vám krátce představím šikovnou hračku, která rozvíjí fantazii a hlavně se, co do rozměrů a praktičnosti, hodí jako hračka na cesty - do auta, nebo klidně i do kavárny, když si to svoje kapučínko chcete vypít v klidu :-)

Je od značky Petit Collage a jmenuje se Funny faces. Jde o sadu magnetických částí obličeje v praktické kovové krabičce, která se po otevření promění ve dva prázdné obličeje a je jen na vás, jaké osobnosti dáte vzniknout. Bude to holka, nebo kluk? Veselá babička s drdůlkem, nebo smutný námořník? Možností je spousta. K dispozici máte různé oči, nosy, ústa, fousy, vlasy, pokrývky hlavy, ozdoby krku... a pak víceméně abstraktní tvary, ze kterých může být nos, oko, piha nebo náušnice. Prostě a jednoduše - fantazii se meze nekladou. Petit Collage navíc vyniká jednoduchým, lehce retro, designem a příjemnými barvami, které baví i mě :-)

Madlenka tuhle zábavu dostala ke třetím narozeninám a stala se u nás již součástí standardní výbavy na cesty. Tvořit obličeje ji moc baví, nejradši dělá princezny (a nejraději na ně narve všechny ozdoby, co jsou k dispozici, aby byly prostě nejkrásnější!). Myslím, že zábava by byla vhodná i pro menší děti, než tříleté (které ovšem nemají zálibu v konzumaci hraček, protože obsahuje malé části), ale naopak i pro mnohem větší. Cena je okolo tří stovek, což je podle mě celkem rozumná investice.


A protože je Madla typická holka a paráda ji zkrátka zajímá, pořídila jsem od stejného výrobce i obdobu ve formě magnetických panenek, na které se přilepují oblečky. Panenky mají stojánek a celá garderóba je schovaná v kartonovém kufříku. Tenhle prezent zatím odpočívá nahoře ve skříni a přijde na řadu buď o Vánocích, a nebo k jiné příležitosti po novém roce (podle toho, jak moc se na Vánoce rozšoupnu - ráda bych to totiž letos pojala spíše minimalisticky). Proto přikládám pouze prezentační fotky a video. O tom, že hra bude mít u dcery úspěch, ale nepochybuju!






Znáte Petit Collage? Máte od nich něco doma? Nebo je najdou vaše děti pod stromečkem? Doufám, že si užíváte tak krásný advent, jako letos já! :-)


3 komentáře:

  1. krásný blog! A díky za inspiraci :)

    www.libenanovakova.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tipy na dárky a zábavu do auta pro děti jsou skvělý nápad, hlavně pokud často cestujete. Magnetické hračky, které rozvíjejí kreativitu, se určitě osvědčí nejen na dlouhých cestách. Pokud zvažuješ další dárky nebo praktické hračky pro děti, doporučuji mrknout na Recenzopedia.cz. Najdeš tam recenze na různé dětské produkty, což může hodně usnadnit výběr :)

    OdpovědětVymazat