úterý 27. listopadu 2018

Domeček a spol podruhé: DIY weavingový koberec


 Jak si užíváte podzimu? Co říkáte na časový posun, vážení, už jste si na něj za těch pár týdnů zvykli? Kolem mě je to samá stížnost. A já? Nebudete věřit, vrním blahem! Dokonce ani to sychravo mi nevadí, naopak. Jako bych se toho sluníčka, kterého bylo letos opravdu hodně, už nabažila dosytosti, teď mě strašně baví koukat, jak je venku ošklivo a prostě tam nemuset (a já fakt nemusím!!!). Jen to pozorovat z tepla, zapálit si svíčku a prostě být doma a být v tom spokojená. Sedět a tvořit. V současnosti mě ponejvíc zaměstnává již zmiňovaný DOMEČEK. Což o to, on samotný už je ve výrobním procesu, lépe řečeno prakticky hotový (kdo jste zvědaví, mrkněte na Instagram :-)). Ale bude potřebovat vybavit. To je teď můj úkol číslo jedna.

středa 21. listopadu 2018

Adventní kalendář 2018


Nedá se nic dělat, už se nám ty Vánoce kvapem blíží a já přípravami na ně prostě žiju! A tak tady chvíli (přesněji řečeno do konce roku) budu otravovat téměř výhradně s nimi. Snad Vás to nebude pohoršovat a naopak příjemně naladí, nebo třeba i inspiruje k něčemu podobnému. Takže dnes tedy o adventním kalendáři pro naši malou.

pátek 16. listopadu 2018

Moje domácí pracoviště


Asi jste si už všimli, že v poslední době je to s publikováním článků u mě takové slabší. Důvodů je několik a jedním z nich je to, že se potřebuju víc věnovat své práci, což je navrhování domů a především interiérů. Takže ačkoli se po nocích stále snažím tvořit i rukama co to jde, dost času strávím na židli před monitorem. V pracovním koutku u nás v kuchyni. Jestli chcete, pojďte nahlédnout...

pátek 9. listopadu 2018

Dětské knihy: Rok, který vás bude bavit



Znáte sérii Rok? Jde o polskou sérii leporel pro malé děti, z níž tři vyšly nedávno i u nás. Za tu chvíli už se staly celkem profláklými, protože opravdu stojí za to. Kdo se s nimi ještě nesetkal, nakoukněte :-)