pondělí 24. prosince 2018

Tak... šťastné a veselé!


Klidný advent? Tak letos mi opět nevyšel, no... každý rok si říkám, že teď UŽ... a zase ne! Prostě já už jsem na to přišla. Chyba je ve mně! Vždycky si toho naberu tak moc! Tedy abyste dobře rozumněli: okna nemám umytá, pavouky nemám vymetené, porcelánek nemám naleštěný. Vlastně jsem zmákla jen běžný týdenní úklid a to ještě s pomocí manžela. Ale já prostě tak ráda tvořím. A advent, ten na mě přímo křičí: TVOŘ! Letos jsem si fakt vzala sousto s tím Madlenčiným domečkem. Musím uznat, že poslední dny (rozumějte noci) už byly dočista o zdraví, chodila jsem spát kolem třetí ráno a v půl osmé už mě dcera tahala z postele, že "papat a Pepu!". A ze mě zombie. Po celý den. Večer jsem uléhala při nejbližší příležitosti. Takže další noc opět dohánět. Aby se to stihlo. Proto ten můj výpadek na blogu. Nestíhala jsem fotit ani psát, jen dodělávat a kompletovat. Ale mám to. HOTOVO! Jasně, vylepšovat půjde ještě dlouho. Ale všechno podstatné je v kupě! A slibuju, že hned, jak se dospím, vám o tom všem povím víc. A brzy uvidíte celý výsledek pohromadě! :-)

pondělí 10. prosince 2018

Adventní kalendář potřetí: DIY oblečky pro panenky


V jednom z minulých příspěvků jsem psala o tom, čím hodlám letos naplnit adventní kalendář pro Madlu. Část dárečků bude tvořit handmade garderóba pro malé panenky. Tu Vám dneska ukážu.

čtvrtek 6. prosince 2018

Knižní tipy pro Ježíška

Uznávám, že je to sice za pět dvanáct, ale pokud ještě náhodou nemáte nakoupené knížky pro Ježíška, tady malý přehled toho, co dostane letos naše Madla...

neděle 2. prosince 2018

Adventní kalendář podruhé: DIY potraviny na hraní


Advent začíná! A tak dneska přináším pokračování seriálu o ADVENTNÍM KALENDÁŘI, a to z kategorie Potraviny na hraní. Nějaké už Madla vlastnila předtím - znáte z TOHOTO článku. Rozhodla jsem se naši sbírku rozšířit o pár dalších nezbytností. Co tedy najde v předvánočním čase ve svých minibalíčcích tentokrát? :-)